Wijziging Management Team gnTel

  • 18 januari 2018
  • stef

Beste Partner,

Het begin van 2018 is anders verlopen dan ik voor ogen had. Ik heb een serieuze poging gedaan gnTel over te nemen, maar dat is helaas niet doorgegaan. De consequentie hiervan is dat ik per direct de leiding over gnTel overdraag aan John Ouderling.

Het spreekt voor zich dat ik dit jammer vind. Ik heb heel veel vertrouwen in het team, onze gedreven resellers, zowel in Nederland als in Duitsland, ons solide platform, onze support en onze online services.

John Ouderling, oprichter van gnTel, en bekende voor velen van jullie, neemt de leiding over. Voor mij en het team is dat een bijzonder prettig idee en ik heb er alle vertrouwen in dat gnTel nog een prachtige toekomst heeft met jullie allen.

Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder prettige samenwerking en jullie enorme inzet. Onze groei de afgelopen 2 jaar is bijzonder gezond en ik ben blij dat ik dan ook nog betrokken blijf als aandeelhouder.

Ik wens jullie enorm veel succes en plezier in 2018.

Bedankt en met vriendelijke groet,

Gerhard Top

Reactie vanuit het gnTel team
Zoals door Gerhard aangegeven in bovenstaande brief, neemt oprichter van gnTel en oud directeur John Ouderling zijn taken waar. Hierbij wordt John Ouderling ondersteund door Onno Speekenbrink en het gehele gnTel team.

Reacties

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *