Werken bij gnTel

Werken bij gnTel is bijzonder. We besteden veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Van collega’s verwachten we een diepgaande betrokkenheid bij ons bedrijf en onze projecten.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar de juiste experts en professionals! Ben jij een ervaren professional op het gebied van Open Source / VoIP / Systeembeheer / Web Development / Python of Django? Of ben jij een ambitieuze starter die ons team graag wil versterken?

Bij gnTel krijg je de ruimte je te specialiseren binnen een collegiale en open bedrijfscultuur. We bieden een dynamische omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Op professioneel zowel als op persoonlijk vlak. Naast een leuke, zelfstandige en afwisselende baan bieden we een goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geinteresseerd? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet per e-mail (naar: info@gntel.nl), vergezeld van een motivatie en jouw cv. Voor vragen kun je contact opnemen met Lourens Dijk op het nummer: 020-240 0000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.​ Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.

Marketing en Communicatie specialist

Ben jij een gedreven marketing communicatie specialist? Ben je ambitieus? Wil je werken bij een club die zich bewezen heeft, die een fijn kantoor heeft bij Spaces ZuidAs, die degelijke experts in huis heeft, bijna 3.000 klanten heeft, die de mogelijkheid heeft om te investeren, maar tegelijk écht een start up mentaliteit heeft met internationale ambitie? Dan is dit dé job!

Functie

 • Sparring partner van ceo voor externe communicatie, marketing campagnes en online presence
 • Bedenken van creatief én resultaatgericht communicatieplan
 • Uitwerken van interessante en passende content om brands te versterken
 • Samenwerken met product management en uitwerken of redigeren van teksten voor sites en online manuals
 • Aansturen van het vertiuele creatieve team van design, vertalers en specialisten
 • Bewaken van huisstijl en kwaliteit van design van user interfaces
 • Rendement van websites vergroten, pro-actief adviseren over de customer journey
 • Organiseren van beurzen, events, workshops en versterken van de succesvolle partner community
 • Pro-actief meedenken over innovatie in (online) marketing communicatie en versterking van de merken

Bedrijfsomschrijving

gnTel heeft een groot netwerk aan loyale partners, met veeleisende klanten als Uber, Spaces, Domino’s Pizza, vele huisartsen, zorglijnen, scholen, etc. gnTel was 12 jaar geleden de eerste die telefoniefunctionaliteit voor bedrijven uit de cloud leverde op basis van binnen TNO ontwikkelde technologie. Daarnaast hebben we jaren gelegen met succes EasyConference.nl in de markt gezet, een eenvoudige dienst voor telefonisch vergaderen.

Wij hebben besloten om flink te investeren in groei. Naast telefoniediensten zullen we ook in andere Apps voor het MKB gaan ontwikkelen. Ons doel is dat eindgebruikers niets anders willen dan onze online diensten. Hiermee moet het mogelijk zijn onze groei verder te versnellen. Daarnaast gaan we internationaliseren. We zijn net in Duitsland gestart en gaan ook onze conferencing diensten internationaal aanbieden.

Onze marketing en communicatie moet naar een hoger plan worden getild. We zijn hard aan het werk om onze sites te vernieuwen – zoals je zult zien is dat hard nodig. We zoeken iemand die de lead overneemt, die hands on de online marketing versterkt, bijzondere events voor onze partners organiseert en kritisch meebouwt aan onze diensten. We zoeken iemand die net als wij er een kick van krijgt om samen internetdiensten in de markt te zetten die onze klanten écht blij maken.

Profiel

 • Je krijgt er energie van om met een team te werken aan diensten die klanten enorm waarderen
 • Je bent zelf ondernemend en nieuwsgierig, je denkt na over internetdiensten en probeert dingen uit
 • Op je vakgebied ben je senior; je hebt enkele jaren ervaring en je leert snel
 • Verder ben je uitstekend in Nederlands, goed in Engels en Duits begrijpen is mooi meegenomen
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar

Wij bieden

 • De kans om mee te bouwen aan een bedrijf met grote ambities
 • De ruimte om te ondernemen, om impact te maken en sturing te geven
 • Internationale contacten met onze nieuwe teamgenoten in het buitenland
 • Prettig werken bij Spaces Zuidas op ons eigen kantoor of ergens in de gedeelde ruimtes
 • Een functie in een informeel team met excellente professionals
 • Een prima salaris, passend bij je ervaring, met pensioen, bonus

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en je geïnteresseerd? Stuur mij dan een e-mail met kort je motivatie en je CV of bel me als je nog vragen hebt!

Laurens Mennens

info@gntel.nl

020 – 240 00 00

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.

Ervaren Developer VoIP Platform

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en ervaren developer die in staat is de werkzaamheden van ons ontwikkelteam te coördineren en ook op creatief niveau kan meedenken aan huidige en toekomstige producten.

Functie

Als developer maak je deel uit van een klein team van specialisten. Naast presteren staan plezier in je werk en persoonlijke ontwikkeling voorop. Je belangrijkste focus is de online Provisioning Interface, een speciaal voor partners – in Python/Django- ontwikkeld platform. Hiermee kunnen partners real-time diensten aanmaken en beheren. Operationele zaken zoals het aanmaken van accounts, koppelen van telefoonnummers, instellen van doorschakelingen, inrichten van een wachtrij en het instellen van belrestricties, maar bijvoorbeeld ook de facturatie aan de klant verlopen allemaal via de Provisioning Interface. Daaromheen is een verzameling aan webapplicaties ontwikkeld waarmee partners en eindgebruikers steeds meer online diensten worden geboden. Ook hierop wordt actief ontwikkeld.

Daarnaast worden in-house mobiele apps ontwikkeld voor iOS, Android en binnenkort Windows Mobile en wordt bijgedragen aan diverse open source projecten die gebruikt worden in het platform.

Gebruikte talen en technieken zijn Python, Django, Java, Javascript, MySQL, Objective-C / Swift.

Bedrijfsomschrijving

gnTel is een telecomoperator en leverancier van complete hosted VoIP oplossingen. gnTel is actief in de zakelijke markt en benadert deze uitsluitend via het partnernetwerk. gnTel staat voor betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie voor organisaties overal.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun bereikbaarheid betreft. Hiervoor hebben wij een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt door ons voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Profiel

 • TU, richting Informatica, Computer Engineering, Elektrotechniek of Technische Natuurkunde
 • ervaring met minimaal twee van de volgende talen: Python/Django, Java, Javascript, Objective-C/Swift
 • ervaring met MySQL of MariaDB
 • in staat een coördinerende rol te vervullen in een team van developers
 • pragmatisch en resultaatgericht
 • teamplayer en communicatief sterk

Wij bieden

 • interessant, divers en uitdagend werk
 • martkconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie
 • veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • prettige werkplek met inspirerende en ervaren collega’s in Delft
 • wij investeren in jou door training en persoonlijke coaching
 • een stabiel en groeiend bedrijf met korte lijnen

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet per e-mail (naar: info@gntel.nl), vergezeld van een motivatie en jouw CV. Voor vragen kun je contact opnemen met gnTel op het nummer 020 – 240 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.