VoIP voor zorginstellingen

Juist voor zorginstellingen zijn de voordelen van VoIP telefonie enorm. Door over te stappen naar gnTel professionaliseer je in één keer je telefonie. Met betere service voor patiënten als resultaat. En je bereikbaarheid is altijd gegarandeerd.

Handige standaard functies

Ingesproken berichten op afstand afluisteren, openingstijden online overal kunnen aanpassen, bellers netjes in een wachtrij met een zelfgekozen muziekje erbij. Allemaal handige functies, standaard onderdeel binnen All-you-need cloud telefonie van gnTel.

Je bespaart het personeel bovendien veel tijd door inkomende telefoontjes automatisch door te leiden met een keuzemenu. Spoedtelefoontjes kunnen rechtreeks worden doorverbonden met de dienstdoende arts. Er zijn koppelingen mogelijk met andere applicaties, bijvoorbeeld de mogelijkheid om automatisch het patiëntendossier te openen op basis van het telefoonnummer van de patiënt.

Installatie door deskundige servicepartners

Ons netwerk van deskundige servicepartners zorgt ervoor dat alles ter plekke goed wordt ingesteld en geïnstalleerd. Daar heb je dus geen omkijken naar. En ook als er later vragen zijn of hulp nodig is, kun je altijd op ze rekenen.

Zorginstellingen over gnTel

Graag laten we onze klanten aan het woord over hun ervaringen met gnTel.

Lees daarom de testimonials van verschillende zorginstellingen.

Overtuigd?

Stel dan nu je pakket samen en profiteer ook van de voordelen van VoIP.