VoIP voor scholen

Veel scholen maken gebruik van hosted VoIP. Het levert een forse kostenbesparing op ten opzichte van het onderhouden van een ouderwetse centrale. Daarnaast biedt het veel meer functies die bovendien eenvoudig online in te stellen zijn.

Handige standaard functies

Zeker als je met verschillende locaties nog met eigen ‘ouderwetse’ telefooncentrales werkt, zijn de voordelen van een overstap naar VoIP enorm. Nog afgezien van de kostenbesparing, geeft een online telefooncentrale eenduidigheid en flexibiliteit door automatisch door te schakelen als er op een locatie niet wordt opgenomen. Bovendien kun je dan tussen de verschillende locaties gratis bellen.

Professionaliseringsslag

Scholen zijn er in alle formaten. Dan is het prettig als er een belplan kan worden ingesteld, zodat bellers altijd de school op de gewenste wijze bereiken. Met een keuzemenu kunnen telefoontjes automatisch correct worden doorverbonden of er kan een bericht worden achtergelaten.

Installatie door deskundige servicepartners

Ons netwerk van deskundige servicepartners zorgt ervoor dat alles ter plekke goed wordt ingesteld en geïnstalleerd. Daar heb je dus geen omkijken naar. En ook als er later vragen zijn of hulp nodig is, kun je altijd op ze rekenen.

Scholen over gnTel

Graag laten we onze klanten aan het woord over hun ervaringen met gnTel.

Lees de testimonials van

Pakket samenstellen

Overtuigd?
Stel het telefoniepakket naar jouw wensen samen voor je scholengemeenschap.