VoIP bellen zakelijk

VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, dus eigenlijk bellen over het internet. Stukken goedkoper en veel flexibeler dan een ouderwetse analoge telefooncentrale. In Nederland is inmiddels zo’n 60% van alle bedrijven overgestapt op VoIP voor zakelijke telefonie.

Telefonie in de cloud, dat gaat makkelijk!

Zakelijk bellen over internet met hoogwaardige spraakkwaliteit tegen zeer scherpe gesprekstarieven. Dat klinkt goed toch? Bel je nog via een ‘ouderwetse’ telefooncentrale, dan loop je veel voordelen mis. Stap over op een cloud centrale. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar vooral in functionaliteit en tijdsbesparing.

Alles wat je nodig hebt

Intern doorschakelen en gratis bellen naar collega’s of andere vestigingen. Op je mobiel de gesprekken ontvangen voor je vaste nummer. Je inkomende belverkeer netjes verdelen via een keuzemenu en online inzicht in bereikbaarheid.

Koppelingen met je klantsysteem, zodat je gelijk de juiste gegevens van de beller voor je neus hebt. En je bent flexibel in het toevoegen, verwijderen of verhuizen van gebruikers, dus klaar voor de toekomst.

Zo geregeld door je service partner

Het mooie is dat je service partner van gnTel alles voor je regelt en installeert. Je hebt er geen omkijken naar. Je bestaande telefoonnummers verhuizen we trouwens gratis voor je mee.

Benieuwd of het iets is voor jouw bedrijf of organisatie?

Stel dan nu je pakket samen of laat je eerst adviseren door onze service partners.

Direct aan de slag?

Stel dan nu je pakket samen!