Vast-mobiel integratie

Met de FlexMobile App kun je eenvoudig en snel je bestaande mobiele telefoons integreren met telefonie van gnTel. En het werkt met alle mobiele netwerken!

Voordelig onderling bellen

Met de FlexMobile App bel je van vast naar mobiel en van mobiel naar vast tegen een vast laag tarief. Collega’s kunnen elkaar onderling bellen met een verkort nummer. Je hoeft nooit meer na te denken of ze op hun vaste telefoon of op hun mobiele telefoon bereikbaar zijn.

Met de FlexMobile App op je smartphone kies je het telefoonnummer uit je adresboek. gnTel verbindt je automatisch door naar je gekozen (buitenlandse) nummer. Bijkomend voordeel, je belt tegen de voordelige (internationale) tarieven van gnTel.

Bel je vanaf een vast toestel? Ook dan kun je je collega’s bereiken op hun verkorte nummer of ze nu op kantoor zitten of onderweg zijn.

Wat kost het?

Je belt vanaf je smartphone met de FlexMobile App naar je zakelijke vaste nummers tegen hetzelfde lage tarief.

Bellen van naar
Vanaf vast eigen mobiel*
Vanaf vast eigen vast
Vanaf mobiel* eigen vast
Vanaf mobiel* eigen mobiel*
Vanaf mobiel* overig vast NL
Vanaf mobiel* overig mobiel NL

* bellen via de FlexMobile App

Voor de overige tarieven klik hier.

Hoe werkt het?

Met de FlexMobile App kun je je smartphone onderdeel maken van je gnTel VoIP oplossing. Met FlexMobile App kun je dan onderling verkort en voordelig bellen tussen mobiele en vaste nummers van het bedrijf. Vanaf de vaste telefoons kun je ook onderling verkort en voordelig bellen naar de mobiele telefoons met de FlexMobile App.

Vast & Mobiel werkt zowel in combinatie met FlexTelephony (de hosted VoIP oplossing van gnTel) als met FlexConnect (de SIP trunk van gnTel).