Training en ondersteuning

Om klanten goed te adviseren en snel van dienst te kunnen zijn, biedt gnTel diverse trainingen en een uitgebreide online portal.

Het opleveren, inrichten en onderhouden van de telefoniefunctionaliteit voor bedrijven is een vak apart. gnTel ondersteunt Partners met trainingen en faciliteert hen daarbij met handleidingen, contracten, partnerportal en de online Provisioning Interface.

Provisioning Interface

De Provisioning Interface is een speciaal voor Partners ontwikkelde portal. Het stelt Partners in staat om real-time diensten aan te maken en te beheren. Operationele zaken zoals het aanmaken van accounts, koppelen van telefoonnummers, instellen van doorschakelingen, inrichten van een IVR of wachtrij en het instellen van belrestricties, maar bijvoorbeeld ook de facturatie aan de klant verlopen allemaal via de Provisioning Interface.

Omdat gnTel de Provisioning Interface zelf ontwikkelt en beheert, zijn wij in staat snel en zonder hoge kosten uitbreidingen in de functionaliteit hiervan te realiseren. Zo bouwen we samen met onze Partners de dienstverlening steeds verder uit. Voor die gevallen waarin de wens van de klant zo specifiek is dat deze niet via de Provisioning Interface kan worden ingesteld, kunnen wij een maatwerkoplossing ontwikkelen.

De Provisioning Interface biedt onder andere de volgende real-time mogelijkheden:

  • Aanmaken van accounts
  • Koppelen van telefoonnummers
  • Instellen van openingstijdenInstellen van doorschakelingen
  • Instellen belrestricties en nummerweergave
  • Inrichten en beheren IVR en wachtrij

Training en opleiding

Als Partner wil je over de juiste kennis beschikken om jouw klanten goed te adviseren. gnTel investeert actief in de kennis van haar Partners. De trainingen worden kosteloos aan onze Partners aangeboden. Wij adviseren meerdere mensen te laten deelnemen aan deze leerzame en informele trainingssessies.

Voor iedere nieuwe Partner bieden wij de volgende trainingen aan:

  • Technische training (White Label & Branded Partners)
  • Supporttraining (White Label & Branded Partners)
  • Provisioning Interface training (White Label & Branded Partners)
  • Facturatiemodule training (White Label Partners)
  • Commerciële training (Branded Partners)

Calculatietool en klantcases

gnTel vindt het essentiëel om op het commerciële vlak de juiste ondersteuning te bieden. Zo denken wij graag mee in klantcases en gaan wij desgewenst mee om je te ondersteunen in het verkoopproces.

Met onze configuratietool op de website kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Zo kun je als Partner eenvoudig aantonen wat voor de klant de (financiële) voordelen zijn bij een overstap naar een VoIP dienst van gnTel.