Zakelijke VoiP telefonie provider

U zoekt een betrouwbaar vaste telefonie provider. gnTel is al 15 jaar een VoiP provider dat vaste zakelijke telefonie aanbiedt tegen een scherp tarief. Wij bieden een uiterst betrouwbaar en stabiel netwerk. Kwalitatieve verbindingen met scherp geluid en natuurlijk betaald u hier een scherp tarief voor. Onze partners worden allemaal getraind om u te voorzien van de beste bereikbaarheid. Er zijn veel mogelijkheden en mogelijkheden om uw vaste zakelijke telefonie in te richten. Voor zowel inkomende gesprekken als mogelijkheden om te bellen op diverse toestellen. Wij adviseren en bieden ondersteuning bij overstappen indien u al reeds in het bezit bent van vaste telefonie via een andere provider. Overstappen gaat vaak zeer eenvoudig en u zult gewoon bereikbaar blijven.

Flat-fee bellen

Bel je heel veel en wil je daarbij niet constant op de klok kijken om de tijd in de gaten te houden? Wil je je niet druk maken over verrassingen op je factuur? Kies dan voor Flat-feeBellen.

Voip bellen

Goedkoper bellen kan eenvoudig en snel via gnTel. Met hosted VoIP van gnTel heb je geen telefooncentrale nodig. Alle functies zijn beschikbaar op het gnTel platform.

Online telefooncentrale

Toe aan een nieuwe telefooncentrale, maar geen zin om te investeren in een PBX?  Kies dan voor FlexPBX, de online telefooncentrale van gnTel.

Behouden telefooncentrale

Wij bieden ook opties om met uw bestaande telefooncentrale via SIP trunk aan de slag te gaan op het gnTel netwerk.

Vaste telefonie op mobiel

Met de FlexMobile App en een FlexSmartphone account kun je eenvoudig en snel je bestaande mobiele telefoons integreren met telefonie van gnTel. En het werkt met alle mobiele netwerken!

Click to dial

Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je contacten? Met Click to Dial van gnTel kan het!

Wachtrij

Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker.

Keuzemenu

Met een keuzemenu kan de beller zelf de juiste afdeling kiezen. Zo heb je geen telefoniste meer nodig. Een keuzemenu kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Gespreksopname

Met gespreksopname kun je met één druk op de knop het lopende gesprek opnemen. Handig voor als je je zakelijke afspraken wilt vastleggen.  Gespreksopname kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Free-seating

Heeft niet iedereen een vaste werkplek, maar wel een eigen telefoonnummer? Maak dan gebruik van Free-seating. Free-seating kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Videobellen

Wil je zien met wie je belt?  Maak dan gebruik van Videobellen van gnTel. Videobellen kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Oproepsysteem

Wil je een oproep kunnen doen naar een groep toestellen en in één keer iedereen toespreken? Dat kan met het oproepsysteem van gnTel.  Een oproepsysteem kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Online rapportages

Met  online rapportages  kun je zien hoeveel gesprekken er zijn binnen-gekomen of ze zijn opgenomen en hoe lang ze geduurd hebben. Online rapportages zijn eenvoudig toe te voegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Online beheer

In de online “Mijn gnTel ” omgeving kun je als klant van gnTel de bereikbaarheid achter jouw telefoonnummer(s) en/of extensie(s) zelf beheren.