gnTel levert telefonie voor de zakelijke markt

Goedkoper bellen en gebeld worden kan eenvoudig en snel via gnTel. Speciaal voor zakelijk gebruik zijn er veel extra functies.

Flat-fee bellen

Bel je heel veel en wil je daarbij niet constant op de klok kijken om de tijd in de gaten te houden? Wil je je niet druk maken over verrassingen op je factuur? Kies dan voor Flat-feeBellen.

Lees meer

Bellen en gebeld worden

Goedkoper bellen kan eenvoudig en snel via gnTel. Met hosted VoIP van gnTel heb je geen telefooncentrale nodig. Alle functies zijn beschikbaar op het gnTel platform.

Lees meer

Online telefooncentrale

Toe aan een nieuwe telefooncentrale, maar geen zin om te investeren in een PBX?  Kies dan voor FlexPBX, de online telefooncentrale van gnTel.

Lees meer

Behouden telefooncentrale

Wij bieden ook opties om met uw bestaande telefooncentrale via SIP trunk aan de slag te gaan op het gnTel netwerk.

Lees meer

Vast mobiel integratie

Met de FlexMobile App en een FlexSmartphone account kun je eenvoudig en snel je bestaande mobiele telefoons integreren met telefonie van gnTel. En het werkt met alle mobiele netwerken!

Lees meer

Click to dial

Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je contacten? Met Click to Dial van gnTel kan het!

Lees meer

Wachtrij

Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker.

Lees meer

Keuzemenu

Met een keuzemenu kan de beller zelf de juiste afdeling kiezen. Zo heb je geen telefoniste meer nodig. Een keuzemenu kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Gespreksopname

Met gespreksopname kun je met één druk op de knop het lopende gesprek opnemen. Handig voor als je je zakelijke afspraken wilt vastleggen.  Gespreksopname kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Free-seating

Heeft niet iedereen een vaste werkplek, maar wel een eigen telefoonnummer? Maak dan gebruik van Free-seating. Free-seating kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Videobellen

Wil je zien met wie je belt?  Maak dan gebruik van Videobellen van gnTel. Videobellen kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Oproepsysteem

Wil je een oproep kunnen doen naar een groep toestellen en in één keer iedereen toespreken? Dat kan met het oproepsysteem van gnTel.  Een oproepsysteem kun je eenvoudig toevoegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Online rapportages

Met  online rapportages  kun je zien hoeveel gesprekken er zijn binnen-gekomen of ze zijn opgenomen en hoe lang ze geduurd hebben. Online rapportages zijn eenvoudig toe te voegen aan VoIP telefonie van gnTel.

Lees meer

Vaste telefoon onderweg

Ben je veel onderweg of werk je op verschillende vestigingen? Maar wil je toch met je vaste telefoonnummer bellen en bereikbaar zijn?  Kies dan voor mobiel VoIP van gnTel.

Lees meer

Flexmobile

Maak je smartphone onderdeel van je zakelijke telefonieoplossing. Met FlexSmartphone en de FlexMobile app van gnTel bel je met je iPhone of Android-toestel uit met je zakelijke vaste nummer. Tevens kun je onderling bellen met een verkort nummer.

Lees meer

Online beheer

In de online “Mijn gnTel ” omgeving kun je als klant van gnTel de bereikbaarheid achter jouw telefoonnummer(s) en/of extensie(s) zelf beheren.

Lees meer