Wat is een SIP Trunk?

Een verbinding tussen de eigen telefooncentrale en het VoiP netwerk van gnTel noem je een SIP trunk. Middels een converter worden de eigen telefooncentrale en het telefonieplatform van gnTel gekoppeld. Daardoor is het mogelijk voordelig te bellen via het internet met behoud van alle functionaliteiten van de eigen telefoon centrale.

Bel je nu momenteel via een andere telefonie provider dan gnTel? Wij helpen graag om alle telefoonnummers over te zetten en configureren zodat je deze gewoon kunt blijven gebruiken op het betrouwbare netwerk van gnTel. Met de gnTel SIP trunk heb je geen aparte telefoonlijn meer nodig maar bel je eenvoudig en snel via je bestaande internet verbinding.

Aansluiten van de SIP trunk

Onze partners komen graag bij u langs, installeren een converter en zorgen vervolgens dat u zonder downtime kunt blijven bellen. Een sip trunk is een fantastische oplossing zonder grote investeringen in nieuwe centrales of hardware.

FlexConnect

De SIP trunk verbindingen naar gnTel vallen onder de noemer FlexConnect. Hierbij is het altijd mogelijk meerdere telefoonnummers te koppelen. U kunt meerdere lijnen afnemen. Ook is er een online rapportage beschikbaar.