Route

gnTel is gevestigd in Amsterdam en is eenvoudig per openbaar vervoer en per auto te bereiken. Kom je met de auto, dan is er parkeerruimte beschikbaar.

Routebeschrijving

gnTel
Barbara Strozzilaan 101 kaart
1083 HN Amsterdam
020-24 000 00

Auto

Neem op de A10 (Ring Zuid) de afslag S109 Rai.
Kom je uit de richting Utrecht/Hilversum: sla aan het eind van de afrit links af naar de Europaboulevard, rij onder de snelweg door en sla rechts af bij de verkeerslichten naar de Boelelaan.

Kom je uit de richting Den Haag/Schiphol/Haarlem/Zaandam: kies de middelste baan van de afrit en sla aan het eind van de afrit rechts af naar de Europaboulevard en vervolgens direct links af naar de Boelelaan. Nu rij je tussen het Novotel en het Holiday Inn. Neem meteen de eerste straat rechts, de Tommaso Albinonistraat volg de weg tot de T-splitsing en sla hier linksaf. Na 75 meter is rechts de ingang van Spaces Zuidas.

Er is een kans dat de navigatie de Barbara Strozzilaan nog niet kent. Kies in dat geval voor de Boelelaan. Wanneer je aankomt op de Europaboulevard, neem dan d eerste rechts naar de Boelelaan. Je bent nu in de Tommaso Albinonistraat (zie hierboven).

Kom je uit de richting Zuid-WTC/VU, volg de Boelelaan en ga bij de kruising met de Beethovenstraat rechtdoor. Je bent nu op de Antonio Vivaldilaan. Na 75 meter rechts de Barbara Strozzilaan indraaien en meteen links de ingang van Spaces Zuidas.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS station Rai ben je met 13 minuten in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Metro 50 en 51, Tram 4 en verschillende buslijnen stoppen op NS station Rai.