Partners

gnTel levert zakelijke telefoniediensten via gekwalificeerde servicepartners. Zo kunnen klanten altijd rekenen op goed advies, lokale ondersteuning bij installatie of hulp bij instellingen of wijzigingen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor hosted VoIP, SIP Trunks en telefoonnummers? Bekijk dan onderstaande voordelen en start met een partnership bij gnTel.

10 redenen waarom onze partners kiezen voor gnTel

1

Excellente support: Klanten waarderen ons vooral om onze technische kennis, klantgerichte houding en flexibiliteit.

2

Solide VoiP telefonie platform: al 12,5 jaar zorgt gnTel voor een bewezen stabiele bereikbaarheid voor onze klanten en partners

3

Heldere propositie: alle functies voor een vaste prijs per maand, per gebruiker of per lijn. Of SIP trunks tegen aantrekkelijke tarieven.

4

Onderscheid verdienmodel: wij hebben ons eigen platform en daardoor geen licentiekosten. Hierdoor kunnen we hogere commissies bieden aan onze partners.

5

Betrouwbaar: Of het nu gaat om tijdige betaling, doorlopend succes delen of onze support. Je kan op ons rekenen.

6

Maximale gebruikservaring: wij investeren doorlopend in de beste klantervaring, of het nu gaat om onze app, het telefoonboek, de plug-in of de online beheeromgeving.

7

Klantgerichtheid: online regel je alle instellingen die je klant wenst en ook maatwerk koppelingen met CRM of Outlook zijn geen probleem.

8

Flexibele partner overeenkomsten: je kunt kiezen voor je eigen merk en huisstijl of voor gnTel. Ook kun je kiezen of je zelf zorgt voor facturering, contractering en incasso, of dit aan ons overlaat.

9

Innovatief: doorlopend investeren wij in verbetering en nieuwe features. Zo is er altijd wat nieuws te melden. Vaak aangename verrassingen voor de klant, omdat hij nieuwe features er gewoon bij krijgt.

10

Ondersteuning:¬†met technische en commerci√ęle trainingen, korte lijnen en persoonlijk contact helpen we graag om jouw klanten goed te bedienen.

Onze service partners

over gnTel

Chi Computers

GnTel levert onze telefonie diensten voor een aantrekkelijk maand bedrag, combineert met een 99,9 % uptime redundant platform. Together we are all you need.

Carlo Konijn

Servicepartner gnTel

Onze keuze voor gnTel, 8 jaar geleden, wordt nog steeds bevestigd als de juiste keus. Beschikbaarheid en flexibiliteit maakt, gnTel een betrouwbare provider met een persoonlijke touch.

Ronald Dinkgreve

Directeur

CuraTec

‚ÄúEen betrouwbaar netwerk is van levensbelang in onze branche. In gnTel hebben wij een partner gevonden die staat waar wij ook voor staan; betrouwbaar, flexibel en een echte specialist!‚ÄĚ

Wiebe de Boer

Directeur

Servicepartner gnTel

Als gnTel partner van het eerste uur ervaren wij, én ook onze klanten, de goede kwaliteit en hoge beschikbaarheid van gnTel telefonie i.c.m. de netwerkoplossingen die wij leveren. Een perfecte combinatie.

Ron van Driessel

Directeur

Servicepartner gnTel

"Door de goede beschikbaarheid en flexibiliteit van het gnTel platform zijn we eenvoudig in staat om aan de bereikbaarheidseisen van onze klanten te voldoen."

Carlos de Boer

CJ2 Hosting B.V. Groningen

Servicepartner gnTel

"We herkennen ons zéér in de klant- en oplossingsgerichte aanpak van gnTel"

Pieter Hendriks

Sailor

Servicepartner gnTel

"Het platform van gnTel biedt bedrijven veel functionaliteiten tegen relatief lage kosten. Onze klanten zijn er erg tevreden over, en wij ook!"

Francois Dieleman

Telecom & Security Zeeland

Servicepartner gnTel

"Dat is het prettige van korte lijnen en het persoonlijke contact met een organisatie als gnTel; niet te groot, maar wel zeer professioneel en klantgericht!"

Marcel Scholtens

Draads

Servicepartner gnTel

‚ÄúDe korte lijnen, no-nonsens cultuur en de mogelijkheden om maatwerk te realiseren voor onze opdrachtgevers, zorgen ervoor dat wij al vanaf de start samenwerken met gnTel en nog steeds naar volle tevredenheid!‚ÄĚ

Thomas Schepers

Ratho

Servicepartner gnTel

"Niet alleen bieden we onze klanten veel meer flexibiliteit en een uitgebreide set functionaliteiten, maar vooral ook storingsvrij."

Ron de Bruin

Rison

Servicepartner gnTel

"De mix van onze persoonlijke aanpak met de betrouwbare, professionele infrastructuur van gnTel levert alleen maar tevreden reacties op. Daar doen we het voor!"

Daniel Paans

de ICT afdeling

Servicepartner gnTel

"Onze klanten zijn ook blij met de beheeromgeving in mijn.gnTel, waarin ze zelf heel makkelijk instellingen kunnen opvoeren of wijzigen."

Jesper Mertens

Installatiebureau Pals

Servicepartner gnTel

"We hebben voor gnTel gekozen vanwege het solide platform, want onze klanten moeten kunnen rekenen op een goede bereikbaarheid."

Thijs Aafjes

Instacom

Servicepartner gnTel

"Het telefoniesysteem van gnTel is fantastisch, het is echt nagenoeg altijd up & running."

M. Nijhuis

Amerion IT

Eerst een kop koffie of gelijk een partner offerte?

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op 020 240 0001
Wie weet kunnen we je vragen gelijk beantwoorden. Als je wilt, plannen we dan gelijk een afspraak in voor een goed gesprek met één van onze partnermanagers.

Hoe word ik partner?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor hosted VoIP, telefoonnummers en SIP-trunks? Overweeg jij als ICT leverancier of installateur om zakelijke telefonie uit de cloud aan te bieden? Of kom je als service bedrijf ook wel eens in aanraking met klantwensen voor telefonie? Dan willen we je graag als partner!

Als gnTel partner ben je verantwoordelijk voor:

 • Adviseren van klanten over het op maat inrichten van hun zakelijke telefonienetwerk
 • Configureren van de gewenste diensten in de online tool
 • Uitlevering en configuratie van toestellen
 • Indien nodig installatie op locatie
 • Klanten informeren over relevante Apps en functies
 • Het bieden van een 1e lijns helpdesk

Flexibele partner-overeenkomsten

Binnen het partnerprogramma kun je kiezen of je onze telefoniediensten onder je eigen merk wilt leveren (White Label) of dat je het gnTel merk voert.

Als je het gnTel merk voert, kun je kiezen om alles door gnTel te laten verzorgen (Branded) of dat je zelf de klanten contracteert, factureert en zorg draagt voor betaling (Co-branded).

Wat je ook kiest, voor de verdiensten maakt het niet uit. Deze zijn gelijk voor alle type partner-overeenkomsten.

 • Branded Service Partner
  Co-branded Service Partner
  White label Service Partner
 • Branding
  gntel logo
  merk partnergntel logo
  merk partner
 • Product propositie
  gntel logo
  gntel logo
  partner
 • Contract met klant
  gntel logo
  partner
  partner
 • Facturering en incasso
  gntel logo
  partner
  partner
 • Factuur tool
  optioneel
  optioneel
 • Partner provisioning tool
 • Self provisioning tool
 • Gebruik Apps voor eindgebruikers
 • partnerpartner
  optioneeloptioneel
  merk partnermerk partner

Training en kwaliteit servicepartner

Als service partner van gnTel vind je het belangrijk dat klanten kunnen rekenen op goede service. Natuurlijk staan we klaar om je daarbij te helpen met trainingen, support en andere middelen.

De volgende trainingen bieden we kosteloos aan binnen ons partnerprogramma:

 • Technische training – voor alle partners
 • Supporttraining – voor alle partners
 • Provisioning Interface training – voor alle partners
 • Facturatiemodule training – voor White Label Partners¬†en Co-branded partners
 • Commerci√ęle training – voor Branded Partners

Zelf aan het stuur met de Provisioning Interface

Speciaal voor onze partners hebben wij de Provisioning Interface ontwikkeld. Een portal die onze service partners in staat stelt om real-time diensten aan te maken en te beheren. Operationele zaken zoals het aanmaken van accounts, koppelen van telefoonnummers, instellen van doorschakelingen, inrichten van een IVR of wachtrij en het instellen van belrestricties, maar bijvoorbeeld ook de facturatie aan de klant verlopen allemaal via de Provisioning Interface.

De Provisioning Interface biedt onder andere de volgende real-time mogelijkheden:

 • Aanmaken van accounts
 • Koppelen van telefoonnummers
 • Instellen van openingstijden
 • Instellen van doorschakelingen
 • Instellen belrestricties en nummerweergave
 • Inrichten en beheren IVR en wachtrij

We hebben de Provisioning Interface zelf ontwikkeld en bouwen samen met onze Partners de dienstverlening steeds verder uit. Voor die gevallen waarin de wens van de klant zo specifiek is dat deze niet via de Provisioning Interface kan worden ingesteld, kunnen wij een maatwerkoplossing ontwikkelen.

Facturatie tool
Iedere partner kan gebruik maken van de gnTel facturatiemodule. Hiermee kan je eenvoudig facturen aanmaken. Branded en Co-branded partners kunnen hier aanvullende diensten in factureren.

White-label partners kunnen deze tool of hun eigen systeem gebruiken voor facturering. gnTel kan de data naar wens in diverse formaten aanleveren.