Partners over gnTel

Klanten kunnen altijd rekenen op lokale ondersteuning bij installatie, hulp bij instellingen of wijzigingen als dat nodig is.

Lees hier meer over de samenwerking van gnTel met onze gekwalificeerde servicepartners.

foto partner

Carlo Konijn – Chi Computers

Samen met GnTel leveren we complete kantoor automatiseringen zoals zakelijke telefonie, Bedrijfs e-mail en internet.
GnTel levert onze telefonie diensten voor een aantrekkelijk maand bedrag, combineert met een 99,9 % uptime redundant platform. Together we are all you need.

logo partner

Lees meer

foto partner

Ronald Dinkgreve – Eezcit Communications BV

Onze keuze voor gnTel, 8 jaar geleden, wordt nog steeds bevestigd als de juiste keus.
Beschikbaarheid en flexibiliteit maakt, gnTel een betrouwbare provider met een persoonlijke touch.

logo partner

Lees meer

foto partner

Ron van Driessel – Wifi Network Solutions

Als gnTel partner van het eerste uur ervaren wij, én ook onze klanten, de goede kwaliteit en hoge beschikbaarheid van gnTel telefonie i.c.m. de netwerkoplossingen die wij leveren. Een perfecte combinatie.

logo partner

Als gnTel partner van het eerste uur ervaren wij, én ook onze klanten, de goede kwaliteit en hoge beschikbaarheid van gnTel telefonie i.c.m. de netwerkoplossingen die wij leveren. Een perfecte combinatie.

Lees meer

foto partner

Ron de Bruin – Rison

"Niet alleen bieden we onze klanten veel meer flexibiliteit en een uitgebreide set functionaliteiten, maar vooral ook storingsvrij."

logo partner

Rison levert kantoorinrichting en automatisering aan het MKB in de regio Noord-Holland. Jarenlang leverden ze ook VoIP, maar dan met een centrale op locatie. Dat is voor het MKB niet handig, dus zijn ze overgestapt naar de cloud oplossing van gnTel. Tot volle tevredenheid.

Lees meer

foto partner

Daniel Paans – de ICT afdeling

"De mix van de persoonlijke aanpak met de betrouwbare, professionele infrastructuur van gnTel levert alleen maar tevreden reacties op. Daar doen we het voor.”

logo partner

De mix van de persoonlijke aanpak met de betrouwbare, professionele infrastructuur van gnTel levert alleen maar tevreden reacties op. Daar doen we het voor.”

Lees meer

foto partner

Carlos de Boer – CJ2 Hosting BV

"Onze klanten in de regio Groningen stellen hoge eisen aan de manier waarop ze bereikbaar willen zijn. Door de goede beschikbaarheid en flexibiliteit van het gnTel platform zijn we eenvoudig in staat om aan deze eis te voldoen."

logo partner

Inmiddels bieden we al ruim 10 jaar zakelijke telefonie aan via gnTel. Het is een mooie aanvulling op ons portfolio. Onze klanten in de regio Groningen stellen hoge eisen aan de manier waarop ze bereikbaar willen zijn. Door de goede beschikbaarheid en flexibiliteit van het gnTel platform zijn we eenvoudig in staat om aan deze eis te voldoen. Dat zit wel goed bij gnTel, en als we ondersteuning nodig hebben, reageren ze snel en oplossingsgericht.

Lees meer

foto partner

Francois Dieleman – Telecom & Security

"Het platform van gnTel biedt bedrijven veel functionaliteiten tegen relatief lage kosten. Onze klanten zijn er erg tevreden over, en wij ook."

logo partner

Sinds 3 jaar zijn we gnTel partner om onze klanten ook cloud oplossingen te kunnen bieden. In het begin bood de support afdeling goede begeleiding voor onze monteurs. Inmiddels hebben we zelf ruime ervaring. Prettig om te weten is dat de support afdeling altijd achter ons staat."

Lees meer

foto partner

Marcel Scholtens – Draads

"Dat is het prettige van korte lijnen en het persoonlijke contact met een organisatie als gnTel; niet te groot, maar wel zeer professioneel en klantgericht.”

logo partner

En als een klant iets bijzonders wil, denken ze graag met ons mee om die behoefte in te vullen. Dat is het prettige van korte lijnen en het persoonlijke contact met een organisatie als gnTel; niet te groot, maar wel zeer professioneel en klantgericht.”

Lees meer

foto partner

Thomas Schepers – Ratho

“De korte lijnen, no-nonsens cultuur en de mogelijkheden om maatwerk te realiseren voor onze opdrachtgevers, zorgen ervoor dat wij al vanaf de start samenwerken met gnTel en nog steeds naar volle tevredenheid!”

logo partner

Als ICT dienstverlener zijn wij een echte “techneutenclub” en dat sluit goed aan bij het hoogwaardige technische kennisniveau van gnTel. Het contact is persoonlijk, we worden snel geholpen en er wordt altijd goed meegedacht over de beste totaaloplossing voor de klant. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst!”

Lees meer

foto partner

Pieter Hendriks – Sailor

We herkennen ons zéér in de klant- en oplossingsgerichte aanpak van gnTel.

logo partner

Het dynamische platform van gnTel is een belangrijke schakel in onze dienstverlening. Hun korte lijnen en de wijze waarop ze meedenken zijn voor ons erg belangrijk. Dat beperkt zich niet alleen tot technische ondersteuning , ze ontzorgen bijvoorbeeld ook bij de facturatie en het productaanbod per account. We kunnen klanten zelfs eigen portals aanbieden en een app met onze Sailor Telecom look and feel. Dat geeft een zeer professionele uitstraling die mijn marktpositie en de band met opdrachtgevers versterkt.

Lees meer

foto partner

Thijs Aafjes – Instacom

"We hebben voor gnTel gekozen vanwege het solide platform, want onze klanten moeten kunnen rekenen op een goede bereikbaarheid."

logo partner

We hebben voor gnTel gekozen vanwege het solide platform, want onze klanten moeten kunnen rekenen op een goede bereikbaarheid. De persoonlijke benadering is bovendien erg prettig in de samenwerking, en als we er niet uitkomen kunnen we altijd rekenen op uitstekende ondersteuning."

Lees meer

foto partner

Jesper Mertens – Installatiebureau Pals BV

"Onze klanten zijn ook blij met de beheeromgeving in mijn.gnTel, waarin ze zelf heel makkelijk instellingen kunnen opvoeren of wijzigen."

logo partner

Ook al is telefonie niet onze core business, het moet natuurlijk wel goed werken. Dat is bij gnTel zeker het geval. Onze klanten zijn ook blij met de beheeromgeving in mijn.gnTel, waarin ze zelf heel makkelijk instellingen kunnen opvoeren of wijzigen. En als er iets is waar ik gnTel voor nodig heb, dan is het contact met eigenlijk alle medewerkers heel persoonlijk. Dat maakt de samenwerking erg plezierig!”

Lees meer

M. Nijhuis – Amerion IT

"Het telefoniesysteem van gnTel is fantastisch, het is echt nagenoeg altijd up & running. Ook de ondersteuning is geweldig, hoewel we die steeds minder nodig hebben na 6 jaar ervaring. Maar als er iets moet worden geverifieerd dan wordt het direct opgepakt en terug gekoppeld zodat je snel verder kunt."

logo partner

De keuze voor gnTel is destijds verlopen via een zoektocht op Google. We zijn van origine een IT bedrijf, en met de toenemende klantvraag naar cloud oplossingen zochten we aanvulling met VoIP telefonie en zo kwamen we bij gnTel terecht. De traingen en partnerdagen zorgen voor een goede basis, het contact is persoonlijk en deskundig. We zijn nog steeds zeer tevreden!”

Lees meer