Over gnTel

We waren – voor zover we weten – de eerste in Nederland met cloud telefonie. Onze oprichter John Ouderling, oud directeur van KPN Research werkte eind jaren 90 met een klein team enthousiastelingen aan internet telefonie. Dit initiatief ontwikkelde zich door binnen ‘TNO bedrijven’.

In 2004 werd besloten gnTel op te richten en werd John ondernemer. Sindsdien is het hard gegaan. Ondertussen hebben we duizenden klanten en meer dan 100 resellers, die goed getraind zijn om klanten te adviseren over bedrijfstelefonie.

Onze trademarks

Leergierig

Een tikje fanatiek, steeds beter willen worden. Brede interesse, excelleren in je vak én in communicatie.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak, doen wat je belooft, en als het een keer toch niet lukt, dan laat je het gelijk weten en los je het op.

Ondernemerschap

Verantwoordelijkheid nemen, leuk vinden om samen een bedrijf te bouwen. Pro-actief met Hollandse handelsgeest.

Teamwork

zakelijke telefonie

Elkaar helpen succesvol te zijn. Elkaar aanspreken en complimenteren. Plezier in het werk.

Make things as simple as possible. But not simpler
Albert Einstein

Wie wij zijn

Op onze laatste partnerdag hebben wij gevraagd aan onze partners om ons een spiegel voor te houden. “Wat vinden jullie goed en wat kan beter?”, was de vraag. Het leuke was dat er eerst alleen maar goede punten kwamen; “excellente service” was de eerste, “solide platform” de tweede en “betrouwbaarheid” de derde.

Daar waren wij natuurlijk hartstikke blij mee. Gelukkig kwamen er ook nog punten die we kunnen verbeteren, zo konden we de facturen helderder maken en het zou het fijn zijn als we ons aanbod verder verbreden. Daar zijn wij nu hard mee aan de slag. En ook met een aantal andere innovaties, waarover binnenkort meer…

What gnTel (wo)men say

Veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid

Samen verder ontwikkelen en groeien

Onze 'hackatons' leveren altijd weer interessante nieuwe dingen op

We blijven investeren in ons solide platform en features waar gebruikers enthousiast over zijn

Werken bij gnTel

Ben jij die ondernemende teamplayer die kansen ziet in zakelijke telefonie? Wil je meewerken aan onze groei ambities en onze dienstverlening verder verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment zijn we op zoek naar de invulling van de volgende rollen: