Nummerbehoud

Wil je je telefoonnummer behouden als je overstapt naar cloud telefonie van gnTel? Als het contract verlopen is dan kan dat eenvoudig.

Je servicepartner regelt het voor je

De meeste klanten die naar ons overstappen willen graag hun bestaande telefoonnummers meenemen. Logisch, want je wil niet dat je klanten mist omdat ze je nieuwe nummer niet kennen. Daar hoef je je zelf niet in te verdiepen, dat regelt je service partner gelijk voor je. Binnen twee weken is het voor elkaar.

Samenwerkingsverband COIN

Als volwaardige telecomoperator is gnTel aangesloten bij de vereniging COIN. Dat is een samenwerkingsverband tussen telecomaanbieders om telefoonnummers te verhuizen van de ene naar de andere aanbieder. Dat noemen we ook wel nummerportaliteit. Zo ontstaat er geen drempel om over te stappen door het verlies van je nummer dat bij je klanten bekend is.

Medewerking vorige aanbieder wettelijk verplicht

Nummerportabiliteit is volgens de Telecommunicatiewet sinds 1 januari 1999 verplicht. Deze wettelijke bepaling houdt in dat telecomaanbieders klanten de mogelijkheid moeten bieden hun nummer te behouden bij de overstap naar een andere telecomaanbieder.

Direct aan de slag?

Je stapt eenvoudig over naar gnTel telefonie met behoud van je huidige telefoonnummer.
Stel nu je pakket samen en profiteer van de voordelen.