Maatwerk samen mogelijk maken

  • 20 juli 2017
  • beheerder

Pieter Hendriks is directeur van Sailor Telecom, een Roosendaals bedrijf dat de zakelijke markt bedient met full service telefonie. Hij is al jaren klant bij gnTel en legt graag eens uit waarom. “We herkennen ons zéér in de klant- en oplossingsgerichte aanpak van gnTel.”

Sailor Telecom is een aanbieder van maatwerk, vooral actief in de regio Zuidwest-Brabant. De klanten zijn veelal MKB’ers, zorgaanbieders, (semi-)overheid maar ook grotere organisaties. Stuk voor stuk zoeken zij oplossingen die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk, en die varieert van klant tot klant. Pieter en zijn team zijn dan ook specialisten in het leveren van flexibele maar complete systemen én de bijbehorende service, toegespitst op wat er bij zo’n klant speelt. “Dat is overal anders”, meldt Pieter. “En het vraagt geregeld, zéker in de medische wereld, niet alleen om betrouwbaarheid in bereik maar ook in veiligheid. Downtime is geen optie maar daarnaast wil men ook zeker weten dat lijnen niet zijn af te luisteren en gegevens veilig worden verzonden. Daar past het stabiele platform van gnTel prima bij.”

 

Op alle niveaus

Hij vertelt ook over de pieken in telefoonverkeer die sommige klanten hebben. En over dat sommige opdrachtgevers hun bereikbaarheid per dag en soms zelfs per moment anders ingesteld willen zien. Er komt dus meer bij kijken dan goed afgeschermde gesprekken. Alles moet op alle niveaus instelbaar zijn. Een huisarts bijvoorbeeld wil soms direct bereikbaar zijn maar op andere momenten juist niet. Gesprekken moeten het ene moment direct doorgeschakeld worden naar een mobiel nummer, terwijl dat op andere momenten ondenkbaar is.

Het vraagt veel van de flexibiliteit dus én van de betrouwbaarheid van systemen. Pieter: “En daar is het dynamische platform van gnTel een belangrijke schakel in. Hun korte lijnen en de wijze waarop ze meedenken zijn voor ons erg belangrijk. Dat beperkt zich niet alleen tot technische ondersteuning , ze ontzorgen bijvoorbeeld ook bij de facturatie en het productaanbod per account. We kunnen klanten zelfs eigen portals aanbieden en een app met onze Sailor Telecom look and feel. Dat geeft een zeer professionele uitstraling die mijn marktpositie en de band met opdrachtgevers versterkt.”

Meer weten? Bezoek de website van Sailor Telecom.

Reacties

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *