Klanten

Onze klanten zijn positief verrast over wat er mogelijk is met onze diensten.

Die reacties, daar worden wij nou blij van.

Blije klanten

en hun service partners

Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof

We zijn erg tevreden met ons nieuwe telefonie systeem van gnTel, alles werkt prima en je hebt veel meer mogelijkheden.

Ron de Bruijn

Rison

Bas Slagter - USA Classic Car Collection

Makkelijk telefoontjes doorverbinden naar een ander toestel, automatisch een boodschap na sluitingstijd instellen en de voicemail op afstand afluisteren. Prima geregeld!

Carlos de Boer

CJ2

Koert van den Berg - Tandartspraktijk de Blauwe Leeuw

Spoedgevallen moeten direct terecht komen bij de dienstdoende tandarts. Dat is nu heel makkelijk in te stellen met het keuzemenu.

Daniel Paans

de ICT Afdeling

Marisol Espinoza - Gezondheidscentrum Samen Beter

Bereikbaarheid is voor ons als gezondheidscentrum bedrijfskritisch. Onze telefonie oplossing móet daarom altijd werken.

Thomas Schepers

Ratho

Vincent Keijmel - Verhuurcentrum Breskens

Het nieuwe systeem werkt heel prettig, er is veel meer mogelijk dan met de oude centrale en dat scheelt ons dagelijks erg veel tijd.

Francois Dieleman

Telecom & Security Zeeland

Arthur Heppener - Combi Motors Verzekeringen

We zijn dik tevreden met de overstap naar gnTel. Alles zonder problemen verlopen en de telefoonkosten zijn aanzienlijk gereduceerd.

Daniel Paans

De ICT afdeling

Chrit Wulms - Garage P. Geraats

EQUA leverde een SIP Trunk oplossing van gnTel, waarop onbeperkt spraakkanalen kunnen worden gekoppeld tegen een scherpe prijs. Onze telefoniekosten zijn met meer dan 60% gedaald!

Ron Wiertz

Equa

Jac Leijtens - Scholengemeenschap Leerrijk

Waarschijnlijk maken we nog maar voor een fractie gebruik van alle mogelijkheden van het systeem, maar profiteren al enorm van de voordelen van het gnTel platform.

Jesper Mertens

Installatiebureau Pals BV

Misha Kraakman - Watcher Enterprise

We konden ons nummer gewoon meenemen en kregen goede begeleiding van servicepartner Instacom.

Thijs Aafjes

Instacom

Cases

logo

Marisol Espinoza |Gezondheidscentrum Samen Beter

"Bereikbaarheid is voor ons als gezondheidscentrum bedrijfskritisch. Onze telefonie oplossing móet daarom altijd werken." Aldus Marisol Espinoza, Hoofd Administratie bij Gezondheidscentrum Samen Beter.

Lees meer
logo

Koert van den Berg |Tandartspraktijk de Blauwe Leeuw

“Alweer enige tijd geleden werden we door een voor ons onbekende tandartsenpraktijk benaderd om de telefonie in te regelen. De Blauwe Leeuw ging de praktijk uitbreiden met twee behandelkamers en hadden daarom meer toestellen nodig. Dat zou een verhoging betekenen van hun telefoonkosten, dus wilden ze af van ISDN.” Aan het woord is Daniël Paans, van gnTel service partner De ICT Afdeling.

Lees meer
logo

Vincent Keijmel |Verhuurcentrum Breskens

“Wij verhuren vakantiewoningen in Zeeland, de zaken gaan goed en we breiden dan ook steeds verder uit", vertelt Vincent Keijmel van Verhuurcentrum Breskens. "Dat vraagt ook meer van onze telefonische bereikbaarheid, zowel voor de flexibiliteit als qua efficiëncy. Enkele maanden geleden zijn we via service partner Telecom & Security Zeeland met onze telefonie overgestapt op gnTel."

Lees meer
logo

Jac Leijtens |Scholengemeenschap Leerrijk

“Wij voeren het bestuur over 15 scholen. Pals heeft destijds voor ons de installatie van het alarmsysteem verzorgd. Na het eerste contact kwam het gesprek ook op VoIP telefonie en de voordelen die dat voor ons kon brengen." Aan het woord is Jac. Leijtens, bestuurslid van scholengemeenschap Leerrijk.

Lees meer
logo

Arthur Heppener |Combi Motors Verzekeringen

Begin 2015 benaderde Combi Motors Verzekeringen ons voor het uitfaseren van hun Windows 2003 programma. Zij waren al jaren klant bij ons voor hun IT infrastructuur en wilden tegelijk met Windows ook hun ISDN uitfaseren en overschakelen op VoIP. Als partner van gnTel konden we de klant nu een totaaloplossing bieden.

Lees meer
logo

Bas Slagter |USA Classic Car Collection

“We hadden behoefte aan meer flexibiliteit in onze telefonische bereikbaarheid. Een paar jaar geleden verhuisden we naar een ander pand, toen zijn we gelijk ook overgestapt naar gnTel. Handig, want naast een besparing op de telefoonkosten was het voordeel dat we ons oude nummer gewoon konden meenemen." Aldus Bas Slagter, eigenaar van USA Classic Car Collection.

Lees meer
logo

Dhr. Knijn |Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof

“We zijn erg tevreden met ons nieuwe telefonie systeem van gnTel, alles werkt prima en je hebt veel meer mogelijkheden.” Aan het woord is Algemeen Directeur Knijn, van Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof.

Lees meer

Direct aan de slag?

Vrijblijvend en binnen 2 minuten alles helder.