KPN ISDN stopt, gnTel biedt plug&play alternatief

  • 6 september 2018
  • beheerder

Zoals welbekend komt de actieve uitfasering van ISDN aansluitingen in Nederland eraan. Het migreren van al die aansluitingen naar VoIP biedt een mooie kans. In samenwerking met Lydis B.V. heeft gnTel daarom een kant-en-klare oplossing uitgewerkt, die kinderlijk eenvoudig te installeren is en de klant in staat stelt zijn eigen on-premise apparatuur te blijven gebruiken.

We bieden een Patton converter die besteld kan worden in combinatie met een gnTel SIP Trunk. Het betreft standaard een 4 kanaals 2 poorten versie, andere varianten zijn beschikbaar op aanvraag. De Patton converter zal via onze Autoprovisioning een automatisch geconfigureerd profiel krijgen en zo binnen een paar minuten na uitpakken klaar zijn om op de on-premise PBX aangesloten te worden.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Besparing vaste kosten voor de klant, geen dure ISDN abonnementen meer nodig
  • Besparing variabele kosten voor de klant, middels de voordelige gnTel gesprekstarieven
  • Snelle installatie mogelijk met behoud van vertrouwde infrastructuur voor de eindgebruikers
  • Behoud van bestaande telefoonnummers voor de klant, gnTel regelt de nummerportering van de huidige partij
  • Direct leverbaar

Datasheet van de Patton converter kun je hier downloaden (PDF).

Handleiding voor het instellen van de Patton kun je vinden op onze Handleidingen pagina.

Voor aanvullende vragen over de mogelijkheden bij andere ISDN aansluitingen kun je contact opnemen met je Partner Manager via sales@gntel.nl.

Lijkt het je interessant om een goed zichtbare commerciele actie te voeren over de uitfasering van ISDN en deze Plug&Play oplossing? Bijvoorbeeld een campagne met hulp van de vlogger die ons Partner Event gecovered heeft. Neem dan contact op met je Partner Manager via sales@gntel.nl.

Let op: een 100% correcte doorgifte van fax- of modem verkeer (zoals b.v. ook dat van alarmcentrales) over VoIP kan helaas nooit gegarandeerd worden. Voor fax adviseren we onze webfax dienst. Alarmcentrales kunnen in de meeste gevallen door de leverancier geschikt gemaakt worden door het inbouwen van een IP-module. We vinden het belangrijk dat de klant hiervan vooraf goed op de hoogte is gebracht.

Reacties

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *