All-You-Need, VoIP telefonie voor één vaste prijs

  • 6 september 2017
  • Sonja Remkes

We waren er met ons zakelijke VoIP platform in Nederland al vanaf het eerste begin bij. Sindsdien is de ontwikkeling van onze telefonie diensten de afgelopen 12 jaar hard gegaan. Steeds meer mogelijkheden en functionaliteiten zijn toegevoegd voor nog professionelere zakelijke telefonie.

Soms zie je zoveel mogelijkheden dat het moeilijk kiezen is. Zeker als je voor elk extraatje opnieuw de portemonnee moet trekken. Heb je het nu wel of niet nodig? En als het nu niet nodig is, veranderen je behoeftes in een volgende fase van je bedrijf en kom je er weer op terug. Daarom maken we het bij gnTel graag gemakkelijk voor onze klanten.

 

All-You-Need voor bedrijfstelefonie

Met All-You-Need krijg je namelijk alles wat je nodig hebt voor zakelijke telefonie. Zoals online beheer, flexibel doorschakelen naar mobiel of naar collega’s, CRM pop-up, wachtrijen met muziek, keuzemenu’s, voormeldingen, opslag van gesprekken, online rapportages en nog veel meer. Alles in één pakket, voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Wel zo eenvoudig.

Voor alle medewerkers is er maximale flexibliteit met de gnTel App. Je logt in waar je maar wilt, op vast of mobiel, iedereen kan zoveel toestellen gebruiken als hij nodig heeft. Je oude telefoonnummers verhuizen we gratis voor je mee, of je krijgt van ons een nieuw nummer zonder extra kosten. De eerste maand is helemaal gratis en daarna geldt een vaste maandprijs van 6 euro per gebruiker. Je belt direct tegen zeer scherpe tarieven, ook internationaal.

 

Geen keuzestress!

Je hoeft als nieuwe klant dus niet meer na te denken welke functionaliteiten je allemaal wilt gebruiken. We bieden alles standaard in het All You Need pakket aan. Alles is mogelijk binnen het account en ook op een later moment toe te voegen of te verwijderen. Bijvoorbeeld een nieuw keuzemenu of wachtrij als het inkomend telefoonverkeer sterk toeneemt. Of bepaalde rapportages over je bereikbaarheid.

Zo is elk bedrijf, groot of klein, met gnTel klaar voor de toekomst. Mooi toch?

 

Reacties

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *